Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за смяна на маслото на хидравликата!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Аман па ти с това,XADO.....тва си е чисто Садо.....
    Първоначално публикувано от stamenov_go Покажи съобщение
    Здравейте,колеги.Решил съм да сменя маслото на хидравликата,не че има проблем,но просто имам ново масло.Въпросът е,че искам сам да си го сменя,а не знам как.Бихте ли ми казали?Новото масло,което имам е на Шел.
    Много здравословно е , колега, поне в подписа да уточниш какво е возилото и с какъв двигател!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Съжалявам,че съм пропуснал да уточня,че колата ми е Алфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

След като нямаш проблем не го сменявай. Ако чак толкова много искаш да си направиш някоя беля, удари си главата в стената. Задоволителен резултат може дс получиш, ако си свалиш обувките и наденеш един як боц в бордюра.

След като нямаш проблем не го пипай, защото после задължително ще имаш!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Engine oil Selenia Star Selenia Star Selenia WR Selenia WR Selenia WR

Gearbox/
          front
          differential oil
          Tutela Car Matryx Tutela Car Matryx Tutela Car Matryx
          Tutela Car
          Matryx
          Tutela Car
          Matryx

Brake liquid Tutela Top 4 Tutela Top 4 Tutela Top 4 Tutela Top 4 Tutela Top 4

Power steering
          fluid
          Tutela GI / E Tutela GI / E Tutela GI / E Tutela GI / E Tutela GI / E

Radiator fluid Paraflu Up 50% Paraflu Up 50% Paraflu Up 50% Paraflu Up 50% Paraflu Up 50%

И сега какво масло да купя за хидравликата на волана Gi/r или Gi/E каквото дават тук, но то май е за скоростни кутии?
          Last edited by stu; d.m.y г., 13:19. Основание: Я, тази тема била в 156!
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
            Споко, нищо не съм ти чел, просто предполагам какво си написал и ти отговарям!
            А как се държи при зимни условия например - студен страт при -25 грагуса?
            За скоростна автоматична, за хидравлика - все едно

Comment

Трябва да долея хидравлично масло защото е на минимума Съвместими ли са различните масла и примерно МХЛ с това което е в системата
              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Никой ли не е доливал
                ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Няма проблем да долееш каквото и да е хидравлично масло,но според мен е редно да го смениш цялото,с такова на което впоследствие,ще му знаеш параметрите.
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Working...
                  X